Vragen? Bel ons op (070) 320 34 00
Klantbeoordeling
9,4 / 10

Leverings voorwaarden

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Met deze uitgave komen voorgaande prijzen te vervallen. Copyright De Stulp ©2023. Alle rechten voorbehouden, Uitgeverij De Stulp bv, Patrijsweg 70, 2289 EX Rijswijk.
 
Wijziging
Tussentijdse prijs- en modelwijziging is voorbehouden. Aan de afgebeelde kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Levering zolang de voorraad strekt.
 
Adreswijziging
Uw gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van De Stulp. Zolang De Stulp geen verhuisbericht heeft ontvangen wordt geacht dat de instelling gevestigd is op het laatst bij De Stulp bekende adres. Wij gebruiken uw gegevens alleen maar voor het afhandelen van uw bestelling. Deze worden niet aan derden verstrekt.
  
Administratie- en verzendkosten Nederland en België
Voor de administratie- en verzendkosten wordt een bijdrage van € 5,75 (NL) en € 7,50 (BE) per bestelling berekend (incl. BTW). Bij expresse zendingen worden de extra kosten doorberekend. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden. 
   
Transport
Goederen reizen voor risico van de koper.
  
Betaling en rekeningnummers in Nederland en België
Het verschuldigde bedrag dient u binnen 14 dagen na ontvangst over te maken op Rabobank IBAN: NL87RABO 01276.06.742 BIC RABONL2U, onder vermelding van faktuur- en servicenummer.
   
Reclameren
Reclameren over de zending kan binnen 5 werkdagen.
 
Retouren
Op alle artikelen uit voorraad geldt een 7 dagen retourgarantie. Speciale (druk)opdrachten vallen hier buiten. Deze garantie geldt voor onbeschadigde en complete verpakkingen. Retouren zonder voorgaand telefonisch overleg worden niet geaccepteerd.
 
Afnemers
Wij leveren niet aan particulieren en detailhandel met uitzondering  van onze creatieve materialen, spellen, posters, wenskaarten en educatief speelgoed.

Buitenland
Orders bestemd voor EEG-landen; BTW wordt berekend. Orders voor niet EEG-landen worden exclusief BTW geleverd. Voor alle zendingen buiten Nederland: Af fabriek.
 
Catalogus
Een nieuwe bewaarcatalogus met wordt ieder jaar opgemaakt en komt rond Mei uit. De catalogus is online beschikbaar. Aan reguliere klanten wordt de catalogus gratis éénmaal per jaar verstuurd.
Klantenservice